Mobil Sahne Kiralama

 Etkinlik yönetimi, organizasyon süreci günümüzde de sürdürülen planlı kültürel ve sosyal etkinliklerin başında geliyor. Ancak bu etkinliğin yerine getirilmesinde mutlaka profesyonel bir kaynaktan destek almak da gerekiyor. Ars organizasyon olarak yürütmeye devam ettiğimiz başlıca temel hizmetlerimizden birisi olarak etkinlik yönetimi, fuar ve stand tanıtımları, festivaller, açık hava konserleri, temel atma törenleri ve en yeni hizmetimiz olarak mobil sahneye dönüşebilen tırlarımızla size tamamen bir road show gösterisi sunmaktayız. Bu ve benzeri daha birçok organizasyon çalışmalarımızda vermekte olduğumuz hizmetlerimizi daha yakından görebilmek için Arslanbaş (ARS) Organizasyon hakkında iletişim kanallarımızdan bizimle irtibata geçerek daha detaylı bilgiler temin edebilirsiniz.

Mobil sahne organizasyon hizmetimiz

 En yeni hizmetlerimizden birisi olması nedeniyle mobil sahne hizmetimizi sizlere sunduk. Bu sayede organizasyon sürecinde tamamen sıra dışı bir atmosfer yaşatmak adına çalışmalar içerisinde bulunarak sizlere en iyiyi ve en güzelini sunma yolunda kararlı bir şekilde ilerlemekteyiz. Bunun yanı sıra yine ortaya koymaya devam ettiğimiz oldukça değişik tasarımlarımıza da yer vererek etkin olarak yürüttüğümüz belli başlı standartlarımız dahilinde süreklilik esasında organizasyon çalışmalarımızı vermekteyiz

Ulusal ve Uluslararası etkinlikler

 Verdiğimiz hizmetlerimizin odak noktasını sadece belli bir alanda sınırlandırmadık. Bunu tamamen küresel hale getirerek uluslararası boyutta da en üst seviyeye çıkardık. Bu üst seviyede tutmuş olduğumuz hizmetlerimiz doğrultusunda da en etkin çalışmalar içerisinde bulunarak açık hava konserlerinden mobil sahne uygulamalarına, temel atma törenlerinden uluslararası festivallere, açılışlardan üniversite etkinliklerine varıncaya kadar birçok alanda etkin hizmetler yerine getirme konusunda kararlılıkla hareket etmekteyiz.

Üniversite tanıtımlarımız

 Üniversite tanıtımları ve festivallerine yönelik olarak her türlü açık hava konserleri, etkinlikler ve festivaller düzenleme konusunda hizmetler vererek mobil sahne olabilecek tırlarımızla tamamen sıra dışı bir gösteri şovu yaşatmaktayız. Kurulduğumuzdan bu yana sürekli olarak ilerleyen çalışmalarımızı bundan sonra da en ileri boyutlara aktarmada herhangi bir sorunla karşılaşmaksızın yürütme yönünden devamlılık göstereceğimiz için kesinlikle sizlere en ideal organizasyon hizmeti vereceğimizden emin olabilirsiniz.

Ürün tanıtımları ve fuar etkinlikleri

 Mobil sahne hizmetimiz yanı sıra başlıca vermeye devam ettiğimiz bir diğer hizmetlerimizden olarak fuar etkinliklerimiz ve ürün tanıtımlarımız da oldukça dikkate değer etkinliklerimizin başında gelmektedir. Tüm bu etkinliklerimiz bazında da daima müşteri odaklı çalışma ilkemiz doğrultusunda hareket ederek kapsamlı bir organizasyon ve etkinlik yönetimi ortaya koymaktayız. Bu da elbette çalışma disiplinimizin seyrini belirleme yönünden oldukça dikkat çeken bir gelişme olarak karşımızda bulunmaktadır. Son olarak da ürün tanıtımları ve satış mağazası standları açmaya dayanan etkinlikler de hizmet alanımız içerisinde bulunmaktadır. Bu alanda en etkili hizmetlerimizi daima sizlerle kaliteli, ekonomik ve son derece profesyonel yetkinlikle buluşturarak hizmetlerimizden memnun kalma düzeyinizi en üst standarda taşımada kararlı bir şekilde hizmetler veriyoruz. Tüm bu vermiş olduğumuz hizmetlerimiz de açık şekilde göstermektedir ki bütün boyutlarıyla sağlamaya devam ettiğimiz yaklaşım tarzımızla dün olduğu kadar bugün de yineleyen unsurlar bazında süreklilik esasına dayalı olarak çalışmalarda bulunmaktayız. Bulunduğumuz tüm bu çalışmalarımız da tamamen kaliteli, profesyonel etkinlik ve organizasyon sürecinin oluşturulması adına gerçekleştirilmektedir. Özetle; tüm etkinlik yönetimimiz boyunca 2000 yılından bu yana organizasyon sektöründe tam 17 yılını dolduran güçlü alt yapımız sayesinde hizmetler vererek size tamamen donanımlı, güçlü hizmetler yerine getirme konusunda kararlılıkla çalışmalar içerisinde bulunmaktayız. Bu da açık bir şekilde çalışmalarımızın nitelikleri adına ortaya konulan hizmetlerin standartları bakımından daha da ilerleyen boyutlara taşınması ve süreklilik esasında geliştirilmesi anlamını taşıyarak karşımıza çıkmaktadır.