Akıllı Mobil Sahne Nedir?

Avrupa ülkelerinde uzun zamandır kullanılan akıllı mobil sahne uygulaması ülkemizde son zamanlarda popülerleşmeye başlamıştır. Özellikle seçim çalışmalarında sıklıkla ekranlarda görülen mobil sahne uygulaması maliyetinin düşük olması ve kolay kurulabilir olması nedeniyle firmalar tarafından da tercih ediliyor. Akıllı mobil sahneler ile işletmeler daha az bütçeler ile daha büyük kitlelere ürün ve marka tanıtımı yapabilir. Akıllı mobil sahneler bir kişi tarafından hızlıca kurulabilir. Bu yönü ile akıllı mobil sahne kiralama oldukça caziptir. Akıllı mobil sahnelerde lavabolar, vip odalar, klimalar ve jeneratörler yer alır. Hangi alanda kullanılırsa kullanılsın yaklaşık 10 dakika gibi kısa bir sürede kullanıma hazır hale gelir. Jeneratör sistemleri sayesinde ekstra bir güç kaynağına ihtiyaç duyulmaz.


Nerelerde Kullanılır?

Akıllı mobil sahneler etkinliklerde, fuarlarda, organizasyonlarda, tanıtımlarda, festivallerde, konuşma yapmak amacıyla tercih edilen platformlardır. Ticari ve birçok amaçla kullanımı da mevcuttur. Firmamız 2000 yılından günümüze kadar sektörde hizmet veren bir firmadır. Mobil sahne hangi amaçla kullanılacaksa ona göre tasarım yapılması gerekir. Örnek verecek olursak siyasi bir liderin konuşma yaparken tercih ettiği mobil sahne ile çocuklar için düzenlenen bir etkinlikte kullanılan mobil sahne aynı şekilde tasarlanamaz. Firmamız çağın gerektirdiği teknoloji tasarımlarında uygular ve ortaya müşteri memnuniyeti olan işler çıkarır. Mobil sahne kiralama hizmeti zamandan tasarruf sağlar.

Mobil sahne her yere rahatlıkla kurulabilir. Kurulum içim zeminin bir önemi yoktur. Firmamız resmi toplantılardan açılış ve tanıtımlara kadar her kurum için profesyonel hizmet sunar. Vizyonumuz her zaman bir adım daha ileri giderek benzersiz hizmetler sunmak ve akabinde müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Teknik ve profesyonel kadromuz mobil sahne tasarımı ve kurulumunda bizzat görev alır. İlgi çekici ve rahat kullanım alanı sağlamak ilk hedefimizdir. Mobil sahne her yere rahatlıkla kurulabilir. Kurulum içim zeminin bir önemi yoktur. Firmamız resmi toplantılardan açılış ve tanıtımlara kadar her kurum için profesyonel hizmet sunar. Vizyonumuz her zaman bir adım daha ileri giderek benzersiz hizmetler sunmak ve akabinde müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Teknik ve profesyonel kadromuz mobil sahne tasarımı ve kurulumunda bizzat görev alır. İlgi çekici ve rahat kullanım alanı sağlamak ilk hedefimizdir.

Akıllı Mobil Sahne Kiralama

Düzenleyeceğiniz etkinlik veya tanıtımlar için mobil sahnelere ihtiyacınız olacaktır. Tanıtımı veya etkinliği verimli bir şekilde sunmanız için mobil sahne kiralamak en mantıklı seçim olacaktır. Firmamız ile iletişime geçerek düzenlediğiniz etkinliğin tarihini ve yerini belirtin. Yaptığımız tasarımlara göz atarak birini seçebilir veya istediğiniz tasarımı teknik ekibimiz ile tasarlayabilirsiniz. Mobil sahne verdiğiniz tarih ve saatte etkinlik başlamadan önce kurulmuş ve hazır hale getirilmiş olacaktır. Mobil sahne mobil tır üzerine yapıldığı için çok daha uygun ücretlere bu hizmeti alabilirsiniz. Firmamız Ars Mobil Sahne & Event sektörde iddialı duruşu ve hizmeti ile her daim lider bir firmadır. İletişim numaralarımızı arayarak ücretsiz bilgi alabilirsiniz.