15.04.2018 tarihi itibaren dünyaca ünlü mahindra rise firması Türkiye’de tarım ekipman sektörünün köklü firması Hisarlar markasını bünyesine katarak pazara güçlü bir giriş yapmıştır.

Mahindra rise markası Türkiyede reklam yüzü olarak kullanacağı mobil sahne hizmetinde ARS organizasyonu seçerek bizi onurlandırmıştır.

Mahindra rise firmasına özel olarak ürettiğimiz çift katlı çift açılır p4 autdoor led ekranlı ve en son teknolojiye sahip türkiyede eşi olmayan bir mobil sahne ile 2 yıllık bir anlaşma sağlayarak hizmet vermeye başladık.

Mahindra Rise ve Hisarlar firmasına Ars organizasyon olarak teşekkür eder ve hizmetlerimizi hep bir adım ileriye götüreceğimize söz veriyoruz. ARS VARSA ARTISI VAR.

Mahindra rise ve Hisarlar markasının 15.04.2018 tarihinde başlayan tarla günleri etkinliğini Ars organizasyon olarak başarılı bir şekilde yürütmekteyiz. Katılımın en üst seviyede gerçekleştiği tarla günleri Türkiyenin 15 ilinde gerçekleşmekte ve önder çiftçilerle balya sılaj makinalarının yanı sıra tüm tarla ekipmanları çiftçi dostlarımızın beğenisine sunulmaktadır.

Bu önemli etkinlikte Ars organizasyonu tercih eden Mahindra rise firmasına teşekkürlerimizi sunar her zaman istenilenin 1 fazlasını yapacağımıza söz veriyoruz.