Mobil Tır

 Günümüzde işletmelerin ürün ve hizmetlerinin hedef kitleleriyle buluşturulmasında organizasyon şirketlerinden yararlanmaya başladıkları hemen dikkat çekmektedir. Gerçekten de organizasyonel bir tanıtım hem daha kısa sürede birçok insanın ürün ve hizmetten haberdar olmasını sağlaması hem de o ürün ve hizmetin amacına ulaşması bakımından son derece dikkate değer unsur olarak görülebilir. İşte bu yaklaşım tarzımız dikkate alındığı zaman aklımıza gelen unsurlardan olarak işletmelerin ihtiyaç duymuş oldukları nitelikler arasında öne çıkmaya devam eden yönleriyle Ars organizasyon olarak ürün ve hizmetlerinizin tanıtımında sizlere eşlik ediyoruz. 2000 yılından beri sürdürdüğümüz hizmetlerimize sonunda mobil tır adında yepyeni bir hizmet profili de ekleyerek çalışmalarımıza tüm bu yönde kesintisiz olarak devam eden yaklaşım tarzımızı dikkate alacak olursak yürüttüğümüz bütün bu çalışmalarımızda yanınızda yerimizi almaktayız. Bütün bunların dışında kalan yönleriyle de organizasyon sürecinde daima planlı programlı bir hizmet amacı taşımaktayız.

En özel organizasyon hizmetlerimiz

 18. yılımıza özel olarak geliştirmiş olduğumuz mobil sahne tanıtım hizmetlerimize ek olarak diğer alanlarda da etkin hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Belli başlı hizmetlerimiz açısından şu hizmetlerimizi sizlerle buluşturmaktayız:

  • – Açık hava konseri
  • – Festivaller
  • – Üniversite tanıtım etkinlikleri
  • – Mobil sahne tasarımlı mobil tır hizmeti
  • –Fuar ve host/hostes tanıtım ve organizasyonları olarak farklı hizmetlerimiz bulunmaktadır.

Hizmet standartlarımız

 Ars Organizasyon şirketi olarak yürüttüğümüz bu kurumsal veya kişisel organizasyon planlamalarımızda daima müşterilerimizin beklentileri çok önemli bizim için… İşte bu yüzden elimizden geldiğince size en iyisini sunma yolunda sürekli adımlarla ilerleyiş kaydetmekte olan niteliklerimizi koruyarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Müşteri odaklı çalışmayı bir prensip haline getirerek yürütmekte olduğumuz bütün çalışmalarımız boyunca süreklilik esasına bağlı olarak hedeflediğimiz gelişmelerimizi ele alarak tüm yaklaşım tarzlarımızla hizmetler ortaya koymaktayız.

Misyonumuz Vizyonumuz

Ars olarak başlıca temel misyon ve vizyonumuzu tamamen müşteri odaklı belirledik. Bu sayede yürüttüğümüz bütün organizasyonel faaliyetlerimizde müşterilerimizden bizden ne bekledikleri bizler için son derece önem taşıyan bir süreçtir. İşte bu süreci yakından takip eden bir organizasyon şirketi olarak yaklaşımları yakından takip ederek ne istediğini bilen ve ne yapması gerektiğini bütün boyutlarıyla tahlil edebilen bir şirket profili ile karşınızda yer almaktayız. Misyonumuz; müşteri odaklı çalışma ilkesiyle daima gelişmelere açık olmak ve çağın gereklerine bağlı kalarak teknik imkanları sonuna kadar değerlendirmektir. Aynı zamanda ilkeli ve kalkınma payı yüksek kurumsal hizmet tanıtımları için de fuar ve tanıtım çalışmalarımızda daima müşteri memnuniyeti esasında organizasyonlar yürütmektir. Vizyonumuz; kurulduğumuz günden bu yana sürekli olarak gerçekleştirmiş olduğumuz gibi bundan böyle de herhangi bir şekilde çalışmalarımızdan taviz vermeden sistematik olarak yolumuza kaldığımız yerden devam ederek etkin çalışmalar yürütmek olacaktır. Bütün bu anlamlarıyla da çalışmalarımızın içeriği bütün boyutlarıyla düşünüldüğünde ne denli etkili çalışmalar yürütüldüğü açık ve net bir şekilde anlaşılır hale gelebilecektir. Sonuç olarak tüm bu yönlerimiz dikkatle incelendiğinde mobil tır gibi sistematik olarak yürüttüğümüz bütün çalışmalarımızda yanınızda yer alma anlayışımız yoğunlaşarak devam etmekte olup bundan sonra da kaldığı yerden herhangi bir gevşeme yaşamadan devam edecektir. Çünkü Ars olarak şirket prensibimiz daima kurumsal bazlı tanıtımlar yürütmek ve etkinlik yönetiminde zirvelerde yer almak amacını taşımaktır. İşte tüm bu amaçlar doğrultusunda hareket etme kabiliyetimize inanıyor ve bu yönde herhangi bir gevşeme ve sendeleme yaşamadan çalışmalarımızı dün olduğu gibi bugün de ilk günkü heyecanıyla yerine getirmekten son derece mutluluk duyuyoruz. Bize güvendiğiniz için teşekkür eder, daha birçok organizasyonlarda yeni çalışmalarda görüşmeyi dileriz.