Modüler Stant

 Ürün ve hizmet tanıtımlarında organizasyon programlarının belki de ihtiyaç duydukları başlıca gereksinim stant etkinlikleridir. Gerçekten de birçok kurumsal tanıtımlarda gerçekleştirilen stant etkinliklerine bakıldığı zaman ihtiyaç duyulmasının nedeni daha net bir şekilde anlaşılır olmaktadır. Bu ihtiyaç duyulmasının altında yatan unsurların başındaysa onların daha kolay ve doğrudan müşterilerle buluşturulması gelmektedir. İşte bu durum göz önüne alındığı zaman stant yönetiminde son derece profesyonel ve tecrübeli organizasyon şirketlerine gereksinim var demektir.

 Arslanbaş ya da bir diğer adımızla ARS olarak yeni yılda karşınıza daha farklı stant etkinlikleriyle çıkmaya hazırlanıyoruz. Bu anlamda da birçok organizasyon hizmeti alabilmeniz adına sizlere vermekte kararlı olduğumuz hizmetlerimiz açısından çalışmalarımıza hız kesmeksizin devam ederek belli başlı tüm bu hizmetlerimizde yanınızda yerimizi almaktayız. Bunun dışında kalan özelliklerle modüler stant organizasyonlarında da kurumsal tanıtımlarınızda yılların verdiği deneyimle hizmetlerimize kaldığımız yerden aralıksız devam ediyoruz.

Stant etkinliklerimize genel bakış

 Bu zamana kadar vermiş olduğumuz stant etkinliklerimizi şöyle bir gözden geçirecek olursak, şunları ortaya koyabiliriz:

  • Fuar standı
  • Etkinlik standı
  • Mobil sahne ile stant tasarımı
  • Modüler stant organizasyonları ve
  • Maxima stant organizasyonlar olarak belirtilebilir.

 Bütün bu belirttiğimiz alanlarda etkin bir şekilde müşterilerimiz olarak sizlere sunmaya devam ettiğimiz belli başlı tüm hizmetlerimizde yoğun olarak çalışmalarda bulunarak projeler üretiyor, daha iyi nasıl bir organizasyon şeması ortaya dökebiliriz bunun fikir birliğini takım arkadaşlarımızla birlikte sizlere sunmaya devam ediyoruz. Bu anlamda da tamamen nitelikli olarak sunmuş olduğumuz hizmetlerimizde yanınızdaki yerimizi koruyarak sağlamaya devam ettiğimiz hizmetlerimizden olması adına 7/24 etkinlik yönetiminde hizmet veriyoruz.

Mobil sahne ile stant

 Teknolojik gelişmeler her zaman merceğimiz altında… Bunları günü gününe takip ederek sağlamaya devam ettiğimiz çeşitli özelliklerimiz sayesinde sizlere en iyi haliyle hizmetlerimizi vererek daima yanınızdaki yerimizi koruyacağız. Bunun dışında kalması adına da sağlamış olduğumuz unsurlarımız dışında kalan halleriyle modüler stant fonksiyonlarımızı tamamen bahsi geçen alanlarla birleştirdiğimizde kesinlikle tamamen ortaya kaliteden ödün vermeyen bir yaklaşımla çalışmalar ortaya koymuş olduğumuz çıkacaktır. Bütün bunların dışında kalması münasebetiyle de titiz, etkili ve kaliteli çalışmalarımız il il gezici mobil sahne ekipmanımızla sizlere daha iyi bir hizmet sunmaktadır.

7/24 teknik destek

Organizasyonda Ars farkını yaşatmamız için sizlere sunmuş olduğumuz temel hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgiler almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede iletmek istediğiniz tüm konular üzerinde ayrıntılı bir şekilde bilgi temin edebilirsiniz. Bu sayede de yapmak istediğiniz çalışmalarınızı daha yakından mercek altında tutarak 7/24 teknik destek anlayışı doğrultusunda hareket ederek tamamen farklı ve tamamen öne çıkan bir anlayışla hizmetler hakkında bilgi alabilirsiniz. Alacağınız tüm bu bilgilerle siz de modüler stant tasarımlarımızın kapsamını ve neler üzerine kurulu olduğunu tüm boyutlarıyla anlamaya başlayacak ve hemen nitelikli bir şekilde hizmetlerden yararlanabileceksiniz. Özetle; organizasyon hizmetimizin bir parçası olan modüler stant etkinliklerimizde de ürün ve hizmetlerin müşterilerle buluşturulmasında profesyonel olduğu kadar samimi, güler yüzlü ekip arkadaşlarımızla size özel tanıtım hizmeti vermekteyiz. Vermekte olduğumuz bütün bu hizmetlerimiz tamamen üst düzey yönetim anlayışı doğrultusunda sizlerle buluşturmakta olduğumuz hizmetlerimiz arasında bulunmaktadır. Bu da bize güç vermekte ve hizmetlerimizin daha da ileri boyutlara taşınmasına katkıda bulunmaktadır. Organizasyonel süreçte bizi tercih ettiğiniz ve bütün hizmetler boyunca yanımızda yer almaya devam ettiğini için teşekkür ederiz. Bundan sonra da yeni etkinliklerde görüşerek yepyeni organizasyon hizmetlerimizi 18. yılımız şerefine sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Şimdiden yeni yılınız kutlu olsun…