Mobil Fuar Tırı

Markalar ürünlerini tanıtmak için belirli dönemlerde fuar organizasyonlarına katılır. Bu sırada rakiplerine karşı ürünlerinin tanıtımını daha dikkat çekici olarak yapmak isterler. Bu sırada kullanılan tanıtım gereçleri aslına markaların ofislerinin butik şekli olup rakipler ve müşteriler kurulan stantlar sayesinde firma hakkında fikir edinirler. Bunun için son yıllarda düşük maliyet yüksek kalite politikası ile hizmet veren mobil fuar tırı sıklıkla tercih edilir. Mobil fuar tırı kiralamak için firma arayanlara Ars mobil sahne & Event firmamız farklı alternatifler ile hizmet verir. Firmamız 18 yıllık organizasyon tecrübesi ile teknolojik gelişmeleri birleştirmiştir. Bu bağlamda firmamızdan istediğiniz ebat ve boyutlarda fuar tırı kiralayabilirsiniz.

Mobil Fuar Tırı Ne İşe Yarar?

Mobil Fuar Tırı Ne İşe Yarar? Mobil fuar tırı son dönemlerde ürün ve marka tanıtımı için sıklıkla tercih ediliyor. Tercih sebebi elbette maliyetin düşük olmasıdır. Bunun yanında kullanışlı malzemelerden üretilen mobil fuar tırları soğuk ve sıcak iklim şartlarına dayanıklıdır. Hızlı ve kolay kurulabilir olması ise çalışanlar için bir avantajdır. Mobil fuar tırlarını bir kişi yaklaşık 20 dakika gibi kısa bir süre içinde kullanıma hazır hale getirebilir. Firmamız kiralamasını yaptığı fuar tırlarının kurulumunu ve sökülüp toplanmasını personelleri tarafından sağlar. Fuarların stantlarında ürünlerin teşhiri ve tanıtımı için kullanılan fuar tırlarını firmamızı arayarak temin edebilirsiniz.

Mobil Fuar Tırları Nerelerde Kullanılır?

Yaygın bir kullanım alanına sahip olan mobil fuar tırları dünyada oldukça popülerdir. Son yıllarda ülkemizde de kullanım alanı genişleyen mobil fuar tırları festivallerde, fuarlarda, siyasi partilerin tanıtımında ve firmaların ürün tanıtımında kullanılır. Mobil fuar tırlarının kullanımı da standart üstü olup araç içinde lavabo, led ekran, jeneratör, oturma gurubu ve bir dinlenme odası bulunur. Firmamız yılın her mevsiminde sınırsız hizmet veren güvenilir bir firmadır.

Mobil Fuar Tırlarının Ücretleri

Mobil Fuar Tırlarının Ücretleri Mobil fuar tırlarının ücretleri alınacak hizmete göre değişir. Bu fiyatı kiralama süresi, mobil fuar tırının ebatları gibi ayrıntılar belirler. Ars mobil sahne kiralama hizmetleri için mutlaka bizimle iletişime geçmelisiniz. Firmamız tarafından verilen her türlü hizmetler garantilidir.