Fuar Standı Kiralama

Fuar Standı , kurumlar, ürün ve hizmetlerinin tanıtımını yapmak adına dönemsel olarak il il tanıtımlar yapmaktadırlar. Bu sayede ürün ve hizmetlerinin eksiksiz olarak ülke genelinde yaygınlık kazanmasını sağlayarak noksansız bir şekilde çalışmalarına kaldığı yerden devam etmektedirler. İşte bütün bu süreçlere yönelik olarak size en iyi şekilde hizmet sağlamaya devam eden çalışma anlayışımız içerisinde bulunarak fuar standı çalışmalarımız bulunmaktadır. Bu çalışmalarımızda alanında tecrübeli host ve hostes elemanlarımız ile ürün ve hizmetlerinizin ziyaretçilere tanıtımı yapılmaktadır. Bununla beraber yine söz konusu tanıtımlara yönelik olması nedeniyle işletmelerin kalitesinin süreklilik kazanması için de daima önde gelmeye devam eden boyutlarıyla anlaşılır bir şekilde çalışmalarımızı yoğunlaştırarak yoğunlaştırmış olduğumuz tüm bu çalışmalarımızda nitelik anlamında size en iyi hizmetlerimizi vermeye devam edeceğiz. Tüm bunların dışında kalması yönüyle de fuar ve ürün tanıtımları Ars olarak 2000-2018 yılları arasında uzunca bir süredir fuar standı sürecindeki deneyimimizden cesaret alarak sizlere sunmuş olduğumuz hizmetlerimizdendir.

Müşteriler Memnun, İşletmeler Memnun ARS olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz ürün ve hizmet tanıtım etkinliklerimiz bize açık bir gerçeği gözler önüne sermiştir: Müşterilerimiz olarak tanıtım yapılan kurumlar memnun ve bu kurumlardan ürün ve hizmet alan müşterileri memnun. Doğal olarak herkesin memnun kaldığı bir organizasyon hizmetini sizlerle buluşturmak bizi daha da heyecanlandırmakta ve işimizi büyüterek size daha iyi hizmetler verme noktasında daha da kararlılık içerisinde bulunmamızı sağlamaktadır. Bütün bunları dikkate alarak yapmış olduğumuz çalışmalarımızı geliştirerek oldukça geniş alanlara taşımış olduğumuz hizmet çapımızla müşterilerimizin memnun kalması anlamında süreklilik esasında çalışmalar içerisinde bulunmaktayız. Bununla beraber fuar standı olarak etkin tasarımlarımız noktasında daima yanınızda yer alarak hem gece hem de gündüz vardiyalı olarak yeni organizasyonel çalışmaları yürütmekteyiz.

Turistik Sportif Kültürel ve Ticari Organizasyonlarımız ARS olarak sürdürmeye devam ettiğimiz organizasyonlarımızı elbette gruplandırarak değerlendirmemiz de son derece mümkün olmaktadır. Bu anlamda sunmuş olduğumuz belli başlı özelliklerimiz dahilinde nitelikli olarak yer almaya devam eden turistik, sportif, kültürel ve ticari organizasyonlarımızı belli başlı noktalarıyla belirli gruplar altında tutmak son derece dikkat isteyen bir çalışma olarak karşımıza çıkmaktadır.

  • Sportif faaliyetlerimiz arasında; açılış konuşmaları, temel atma törenleri ve kapalı spor etkinliklerine yönelik aydınlatma ve ses sistemi organizasyonları olmaktadır.
  • Turistik faaliyetlerimiz arasında; üniversite gezintileri, üniversite tanıtımları, etkinlikleri, doğa yürüyüşleri ve açık hava konserleri, etkinlikler başlıca etkinliklerimiz olmaktadır.
  • Kültürel faaliyetlerimiz arasında; kültür turizmi, seyahat organizasyonu olarak başlıca etkinliklerimiz söylenebilir.
  • Ticari faaliyetlerimiz arasında ise; işletmeler için kongre, bayi toplantıları, fuar standı ve daha pek çok etkinliklerimizi saymak mümkün olabilir.
 Bütün bu sıralamış olduğumuz etkinlikler boyunca sizlere en iyi şekilde hizmetlerini yerine getirmeye devam eden hizmet standartlarımız gereğince daima yanınızda yer almaktayız. Tüm bu hizmetlerimiz dışında kalması anlamında da nitelikli olarak çalışma anlayışımızı süreklilik esasında geliştirerek dünden bugüne kadar süregelen etkinliklerimiz boyunca sizlere yardımcı olma konusunda kararlı bir şekilde hizmetler vermekteyiz. Verdiğimiz bu hizmetlerimizin herhangi birisinden dün olduğu kadar bugün de hiçbir şekilde pişmanlık duymadık ve bundan sonrasında da kesinlikle pişmanlık duyacağımız bir şey bulunmamaktadır. Organizasyon hizmetlerinde tamamen kaliteli, tamamen etkinlik yönetimine dayanan hizmetlerimizi sizlerle buluşturma konusundaki ısrarcılığımızın bir gereği olarak sunmaya devam ettiğimiz hizmetlerimiz bize olan güveninizin bir yansımasıdır. Bizler de bundan sonrasında da daima size en iyi şekilde organizasyon hizmeti verme noktasında kararlı bir şekilde çalışma akışımızı ilerleteceğiz ve yeni projelerle sizlere daha şaşırtıcı etkinlik yönetimi sağlayacağız.