Hemen hemen dünyanın her yerinde belirli dönemlerde belirli amaçlarla yapılan festivallerde insanlar hem eğlenir, hem yeni aktiviteler öğrenir, hem de yeni insanlar ile tanışma fırsatı yakalanır. Ülkemizde yerel yönetimler ve belediyeler tarafından planlanan festivaller ve şenlikler için güvenilir organizasyon şirketlerine ihtiyaç duyulur. Ars mobil sahne & event firması olarak organizasyon sektöründeki 20 yıllık deneyimi müşterilerimize sunuyoruz. Firmamızda ihtiyaca binaen verilen festival etkinliklerinde farklı konseptler uygulanır. Amaca yönelik yapılan hazırlıklarda balon süsleme, sahne şovları ve ses, ışık efektleri gibi tüm detaylar planlanır. Planladığınız organizasyonu güvenilir ellere teslim etmek istiyorsanız firmamızı mutlaka arayınız.

Festival ve Şenlikler ne işe yarar

Festival ve şenlikler Türk kültüründe olan faaliyetlerdir. Özellikle kültür sanat festivalleri halk tarafından büyük ilgi görür. Toplumun etkileşimi ve çeşitli aktiviteler ile eğlencenin doruğuna ulaşıldığı festival ve şenlikler için firmamız ile iletişime geçiniz. Firmamızda festival için mobil sahneler kurulur. Kurulan mobil sahneler ile ister sokak şenliği olsun ister ramazan şenlikler olsun her türlü eğlencenin kontrolü ye yönetimi sağlanır. Firmamız ülke içinde ve diğer ülkelerde oluşturulan etkinliklerde aktif olarak hizmet verir. Festival sırasında kukla gösterileri, aşık ile maşuk, Hacivat ve Karagöz gibi geleneksel oyunlarda oynanır.

Festival ve şenlikler nerelerde kullanılır?

Eski bir gelenek olan festival ve şenlikler belediyeler, özel ve kamu kurum ve kuruluşları, vakıf ve dernekler tarafından hazırlanır. Özellikle ramazan şenlikleri ülkemizde çok popüler olan bir şenliktir. Bunun yanında sokak şenlikleri de ülkemizde sevilen etkinliklerdendir. Firmamızdan festival ve şenlik organizasyonlarınız için hizmet alabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken bizimle iletişime geçmektir. Kaliteli ve garantili hizmet almak isteyenler için doğru adres Ars mobil sahne & Event firmamızdır.

Festival ve şenlik organizasyon ücretleri

Festival ve şenlik ücretler organizasyonda kullanılacak ekipmanlara göre değişir. Çünkü festivalin kaç gün süreceği, festivalde ihtiyaç duyulan malzemelerin neler olduğu, organizasyon için ihtiyaç duyulan personel sayısı festival ve şenlik organizasyon ücretlerini belirler. Ars mobil sahne kiralama hizmeti ve daha fazlası için firmamızı arayınız.