ARS NEDİR VE HİZMET ALANLARI

Arslanbaş Organizasyon adıyla 2000 yılında kurularak günümüze kadar ulaşan organizasyon şirketimiz, tam on sekiz yıllık çalışma deneyimine dayanarak farklı organizasyon etkinlikleri düzenlemektedir. Düzenlemiş olduğu bu farklı kategorilerdeki organizasyon etkinlikleri sayesinde nitelikli olarak sağlamaya çalıştığı unsurlarına yer vererek ARS olarak pek çok etkinlik yönetiminde sektörünün önde gelen kurumsal yapısından olmayı başarabilmiştir. Müşterilerinin de kendisine olan desteğinden güç alarak yürüttüğü hizmetlerine kısa bir zaman diliminde teknolojik alt yapısı olarak mobil sahneye dönüşebilen tırlarıyla organizasyon hizmetlerinde daha da dikkat çekmeye başlamıştır. Tüm bu hizmetleriyle süreklilik esasına dayanarak verdiği hizmet alanlarını şu şekilde sıralamamız mümkün olmaktadır:


    • Fuar standı
    • Kongre ve miting organizasyonu
    • Mobil tır organizasyonu
    • Açık hava konserleri ve festivaller
    • Ses ve ışık sistemleri organizasyonları
    • Karşılama ve ağırlama hizmetleri

    Reklam organizasyonları olmak üzere çeşitli organizasyon hizmetlerimiz bulunmaktadır.

    MOBİL RADYO-TV İSTASYON ORGANİZASYONU

    Yayıncılık anlayışında bir yerden düzenlenen naklen yayınlarda stüdyoya olay yerinden görüntülerin ulaştırılması gerekmektedir. Bu da elbette mobil istasyon olarak bilinen araçlarla mümkün olmaktadır. Etkinlik hizmetimizin bir parçası olarak karşımıza çıkan mobil radyo veya televizyon istasyon organizasyonumuzla tamamen size özel hizmetler vermekteyiz. Verdiğimiz belli başlı tüm hizmetlerimizle naklen yayıncılıkta gerek duymuş olduğunuz tüm yayıncılık ekipmanıyla hareket ederek anında olay yerinden canlı bağlantılar oluşturmanızı sağlamaktayız. Bütün bu yönleriyle de tamamen nitelikli bir yayıncılık hizmeti verilmektedir.

    SAHNE ORGANİZASYONU

    Verdiğimiz temel organizasyonlarımız arasında sahne organizasyonlarımız da ilk sıralarda gelmesi adına oldukça dikkat çekmeye devam eden yeniliklerimiz arasında bulunmaktadır. Sunmuş olduğu belli başlı özellikler düşünülerek tamamen farklı ve tamamen anlaşılır bir halde sanatçının ruhuna hitap eden ve seyircinin de görselliğine hitap eden bir sahne dekoru uygulamaları yapılmaktadır. Yapılan bu uygulamalar ile de sanatsal bir kimlikte sahne etkinliğinin oluşturulmasına çalışılmaktadır. Bu sayede de önde gelmeye devam eden yönler düşünülerek verilen hizmetler bazında süreklilik esasına dayanarak başta gelen hizmetlerimiz yer almaktadır.

    KURUMSAL ETKİNLİKLER

    Kurumsal tanıtımlar da yine düzenlemiş olduğumuz temel etkinliklerimizin bir parçasını oluşturmaktadır. Mobil sahne araçlarımızla iller arasında tanıtımlar düzenleyerek kurumların ürün ve hizmetlerini milyonlarla buluşturması noktasında etkin çalışmalar gerçekleştirerek bu yönden hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Bunun yanı sıra son derece dikkate değer unsurlar sağlayarak daima yanınızda yer alan çalışma prensiplerimize yer vererek önde gelen hizmetleri sizlerle buluşturmaktayız. Önde gelen bu hizmetlerimizden olarak tamamen kurumsal etkinliklere dayalı olmak üzere sağlanan organizasyonlar sayesinde tamamen nitelikli ve tamamen farklı anlayış çerçevesinde tamamlanacak unsurlara yer verildiği gözlemlenmektedir. Bu bakımdan da dünden bugüne kadar süreklilik esasına dayalı olarak sağlamaya devam ettiğimiz etkinlik göz önünde tutularak etkin çalışmalar içerisine girilmektedir. Tüm bu hizmetlerimizi düşünerek sunmakta olduğumuz özellikler düşünüldüğü zaman temel anlamıyla sağlanan belli başlı hizmetlerimizin etkinlik çerçevesi gayet net bir şekilde tanımlanmaktadır. Gerçekten de siz değerli müşterilerimize sunduğumuz organizasyon çalışmalarımız boyunca daima yeniliklere açık, teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve hedeflediği çalışma prensibi doğrultusunda müşteri memnuniyetini esas alan yaklaşımını koruyarak hizmetlerde bulunarak etkin çalışmalar içerisinde bulunmaktadır. Bütün bu etkin çalışmalarla da dünden bugüne değin sürdürmüş olduğu organizasyon sistemlerinde süreklilik esasında daima yaratıcı tanıtım organizasyonları içerisinde bulunan bir kimlikle hareket ederek çalışmalarını yürütmektedir. 2018 yılında da gerçekleştirmeyi düşündüğü en yeni projeleriyle organizasyon ve reklam etkinliği sürecinde daha yaratıcı fikirler üretmede etkili ve hassas içerikler üretecektir. Bizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz.